Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Haku Vahdolla su 15.11

Uusi maasto, osin uusia ihmisiä.
Molemmat etukulmat täydessä syvyydessä, päätin kokeilla sitä , että saatan maalimiehet yhdessä Kuuran kanssa sinne, ja otettuaan koiraan kontaktin, jätimme ukon piilotumaan pressun alle hyvin, ja palasin koiran kanssa keskilinjalle lähettämään.Tämä siksi, että tiedän varmasti missä maalimiehet olivat, ja että saisin varmasti myös suoran piston.
Nämä sujuivatkin erinomaisesti.Palkkana makkaraperunapaistosta. Kuura söi piiloilla tosi nätisti, eikä tahtia yhtään haitannut vieraat maalimiehetkään.
Kolmoselle annoin ohjeeksi mennä valmiiksi noin kolmeenkymppiin, sillä sieltä kävi tuuli, ja siinä kohtaa oli sopiva melko aakea lähetyskohtakin.Ja jes!, Q irtosi sinne epäröimättä ja ihan suoraan, palkaksi nahkarätti.
Nelonen vastaiselle puolelle noin 20 m sysvyyteen, sielät ei juuri tullut tuuliapua.Kuu lä´hti edelleen varmanoloisesti, mutta hetki sillä kesti paikallistaa maalimies, Jaanalla Ihanainen Kongi.
Ihan viimeiseksi annoin vielä Miran mennä täyteen syvyyteen ,niin että Kuu näki lähdön, ja sinne se kirmasi täyttä laukkaa, ja pistokin suht suora, vaan hetki piti jälleen paikallistaa missä se ukko on.
Kaikenkaikkiaan iahn onnistunut treeni, se oli työskentelyssään jotenkin varman oloinen, ei huidellut millään muotoa.
Maalimiestä se ei hevin jätä, ja lelua se haluaa aina vaan viedä uudelleen sille maalimiehelle, eli sanoisin , että motivaatiokin on aikas jees..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti