Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 16. marraskuuta 2009

Maanantain toko 16.11

Alussa koko ryhmä teki kaikennäköista hetken yhtä aikaa.Hieman Kuulla meinas aina välillä herpaantua keskittymiskyky (varsinkin jos jonkun pallo lensi sen nokan vierestä..), mutta haki kuitenkin aina itse uudelleen kontaktin.Eli aikas kivasti meni, otin seuraamista ja nopeita maahanmenoja tässä yhteydessä.
Sitten paikallaolot, ensin istuminen: pysyi hyvin, olin noin 10 metsin päässä. ja kävin välipalkkailemassa. Muutaman kerran yritti "valua" pikkuisen.
Maatenolo: meni ekalla käskyllä ja pysyi hyvin aikas pitkään, kunnes kävin jo palkkaamassa.Olin tyytyväinen, sillä viereiselle kentälle oli hyvä näköyhteys, ja vauhdikasta agiliitoa, pysyi kumminkin! Välillä laitoin sen uudelleen, sillä halusin treenata myös sen, että kestää kun muiden ohjaajat palaa paikalleen, ja sekin meni ok.
Omalla yksittäisvuorolla otin ,yllätys yllätys, noudon palautusta.
Ensin metallilla, mutta tässä meinas tulla pikku takku, ei meinannu ottaa, vaan oli ryykimässä luokse suoraan.
Muutama pitoharkka, ja sitten uusiksi.Nyt meni ok, tuli laukalla, tosin matka ei ollut hääppöinen ( 10 m), kuitenkin suoraan, eikä kalistellut, Zip ja patukka.
Sitten 650 g puukapulan kanssa, tuli laukalla ja suoraan ja tarpeeksi lähelle, tästä saapas!
Lopuksi pätkä seuraamista, käännöksiä oikeaan aika monta, välillä oli taas hiukan liian takana, mutta onnistuin kuulemma palkkaamaan sen sentään silloin kun oli hyvin.
Kuitenkin aktiivisesti haki kontakstia, ja keskittyi mun kaa tekemiseen, siitä iso henkinen naks meille molemmille.
Nyt sain Elinalta ja Katjalta neuvon, että palkan paikka kannattaa välillä vaihtaa takaata eteen, niin rupeaa hakemaan edemmäs, kaipa se palkka on aika magneetti.
Tämä oli ihan onnistunut rupeama jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti