Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 27. marraskuuta 2009

Ilmaisua 25.11

Kentällä, mukana menossa Jaana , Mira ja Marja.
Otin ekaa kertaa "kuviona" eli maalimiehet molemmilla reunoilla, ja itse lähetin kuvitteelliselta keskilinjalta, jolloin sain pistotustakin.
Aika pitkät haukut , ensi kerralla saa olla taas lyhyemmät.Nyt maalimiehet oli pystyssä, ensi kerralla istuvat tai makaavat.
Meinasin saada harmaita hiuksia, kun kolmannella "pistolla" juoksi hippasen Miran ohi, ja kyttäsi naapurikentän sakuja, jotka oli hyvin lähellä.Ratkaisi kuitenkin hienosti, että Ai niin, haukunpa tuon Miran sittenkin.
Nelonen ok, mutta viitosella, jälleen siellä sakujen puolella, käväisi nostamassa kinttua lyhtypylvääseen, ja paukkasi sitten takapellolle.Raukalla oli kauhea kakkahätä:-)
No tämä oli oikeastaan ihan oma vikani, eli en ollut jutusta kovin nyreissäni.Varuiksi otatin Miran kuitenkin uusiksi sinne toiselle puolelle kenttää, ettei se vaan pyyhällä sinne sähvereitten keskelle.En mää niitä sähvereitä pelkää, vaan niiden ohjaajia..
Kokonaisuutena aika jees, Q haukkuu hyvällä rytmilla ja asenteella, keskittyminen saisi olla tietty parempi, vaan kyllä se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti