Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 3. marraskuuta 2009

Hallitokoa ma 2.11

Kuura oli aikas kuuma, ja se näkyi vähän kaikessa ..
Olimme olleet meinaan viikonlopun poissa, ja koirat äidin hoivissa, eli Q oli kehitellyt tekemisen painetta jonkin verran..
Paikkamakuuta:juu yritystä oli, ei kovin hyvin sujunut..Haukkui ja yritti nousta ylös vähän väliä. Pieni onnistunut pätkä saatiin lopuksi, palkaksi kissanruokapurkki.No sitkeästi se on vaan väännettävä, ei tämä treenaamata ainakaan onnistu sen paremmin:-)
Seuraavalla sessiolla otin liikkeestä istumisia, avustin namikädellä, ja Mira klikkasi kun oli nopea.En oikein voi vielä treenata varsinaista jättöä, sillä jos nami on kädessä, se vetää sen tietty mukana..
Noutoa, nyt yhdistettynä heittoon: HUOh.Vaikka olen mielestäni takaisinpäin ketjuttanut, niin nyt kun liikkeeseen yhditettiin heitto, nousi kierrokset siihen malliin, ettei kyennyt luovuttamaan korrektisti, vaan hyppi joka kerran rinnuksille.Hyvää oli, että laukkasi molempiin suuntiin, ja tarttui kapulaan reippaasti,täytyy nyt vahvistaa sitä luovutusta erikseen.
Viimeisellä kiekalla, otin henkilöryhmää, mutta jätättää käännösessä oikeaan eli tämä pitää treaanata erikseen.Ensi kerralla alitan vaikka tällä, että on korkeassa vireessä, ja pitää muistaa ottaa se saapas taas mukaan jackpot-palkaksi.
Vimoisena luoksetulo, nyt vähän häiriötä lisättiin , eli Mira piti kiinni, minä menin kauas (itse asiassa ruutuun), ja ryhmän jäsenet oli matkan varrella ripoteltuina.Tuli vauhdilla, ja suoraan ja oikeaan asentoon,Yes.Eli jonkin verran on häiriön sietokyky kohissut:-)
Lisähäiriöitä täytyy ruveta keksimään näihin liikkeisiin mitkä se osaa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti