Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 24. marraskuuta 2009

Aikas kammottavan surkea treenikerta..

Hallivuorolla maanantaina 23.11.
Vähän kaikki meni pieleen, ja sanoisin että Kuura oli kammottavalla tuulella..ihan poukko.
Eipä edes oikein huvittaisi kirjoittaa treeneistä mitään..
Mutta kaipa se on väännettävä, jos vaikka saisin päässäni jäsenneltyä mitä kannattaa tehdä ensi kerralla eri tavalla.
Alussa, nouto.Liikkuri(Elina) vei noutokapulan oikealle etäisyydelle, ja olin aikeissa ottaa liikkeen lähes kokonaisena, vain heitto puuttuisi.No olin aikomassa palkata Kuun namilla, kun odottaa lähetyskäskyä, vaan sepä pääsi varastamaan kapulalle, syöksyi sinne sata lasissa , ja lähti bilettämään rundia sen kanssa.Just niin kun ei missään nimessä pitänyt käydä :-( Ja vaikka sillä oli liinan pätkä kaulassa, niin eihän sitä saanut siitä pyydystettyä.
No hetken päästä se tuli ja vaihtoi kapulan namiin..En sitten jostain kumman syystä,heh,ottanut noutoa tässä yhteydessä uudelleen.
Seuraamista, ja liikkurilla ensin lelu, ja sitten namipussi häiriönä, ja mun piti palkata heti jollain ihanammalla kun se otti munhun kontaktia.Vaan eipä se kestä häiriötä oikeastaan yhtään, ja kaiken lisäksi se selvästi luuli, että se onkin ilmaisuharjoituksissa, sillä se meni Elinan luokse maahan ja haukkui..sangen ponnekkaasti.
No jotain pientä palkkaustakin saatiin,kyllä se välillä valitsi mut.-)
Seuraamisessa se aloittaa hyvin , mutta sitten se valuu liian taakse.Mira oli vähän sitä mieltä, ettei sillä kuitenkaan vire laske, ettei valuminen ehkä johdu siitä? No en tiedä, pitänee ottaa nyt lyhyempiä, ettei se pääse "tipahtamaan" ja palkka sitten kun se on oikeassa kohdassa.Palkan paikka pitää myös pitää edessä.
Paikallaolotreeneissä se oli myös kaamea,ei hermo pitänyt sitten yhtään.Istumisessa, vaikka olin sen ihan edessä, niin kun muut ohjaajat poistuivat, ja Iidu vinkui, niin Q päätti rynniä katsomaan mikä sillä on hätänä.Myös Ricon luona se käväisi.Inhottavan noloa, kun oma koira pilaa muiden treeniä..En ollut tarpeeksi valppaana! Uusiksi, nyt mulla oli hihna tiukasti handussa, ja Q pysyi,vaan oli se sellainen eteenpäin nojaava etukeno sillä, eli aika levoton..
Makuu, palkkasin oikeastaan vähän väliä, kun se kuitenkin pysyi, vaikka siinäkin se oli aika rauhaton.Niillä oli nyt selät agiliitäjiin päin, ja siellä takana oli aika hulvatonta menoa, toisetkin ryhmän koirat otti selvästi niistä painetta, eli oli tämä tietty aika vaikeakin Kuuralle.
Hyppy/hyppynouto: Elina avustajana, päätin otta varman päälle: Eli Qlla pitkä liina, Elina ja Q jäivät esteen taakse, ja minä menin hypyn toiselle puolelle.Q sai ensin hyppiä pari kertaa ihan vapaasti, ja välillä otin sen eteen-asentoon.
Sitten sama kapulalla, ja se sujui hyvin!Pari toistoa, kaikki hyvin! Pilkahdus aurinkoa risukasaan..
Muutama metallikapulan palautus eteen, en laittanut sitä kapulaa maahan ,vaan annoin sen vaan sille otettavaksi suuhun ja peruutin itse. Nämä sujuivat oikein hyvin, ei kalisuta metallia ,vaan on sen kanssa ihan vapautunut.
Lopuksi liikeratatreeniä kaukkareista: istu-maahan-seiso.Melko kivasti se nyt hoksasi nousta ylös, kun tajusin tökätä sillä namilla vatsan alle tarpeeksi nopealla liikkellä.Pitää kuitenkin tässäkin muistaa, että ei palkkaa kertaakaan liian hitaasta liikkestä.
Tässä vaiheessa toisen puolen koirakot jo olivat poistuneet, ja Q silmin nähden rauhoittui.
Toivottavsti ensi kerta sujuu paremmin, ja pitää kuitenkin itse säilyttää valoisa asenne, äkkiä heijastuu koiraan , jos itse olen ihan maani myynyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti