Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 21. helmikuuta 2011

Tottis DSC -hallilla ma 21.2

Q ja Lotta tänään kaksin.
Seuraaminen: kontakti hyvä, asenne oikea, ei häröillyt eikä kuikuillut Lotan perään.Käännökset vasempaan;eka oli oikeasti hyvä ja käytti takapäätään.Palkkasin mutta olisin saanut palkata vuolaammin, sillä ihan yhtä onnistuneita vasureita se ei enää tarjonnut.Joku niistä kuitenkin kohtuullinen, eli sain taas palkattua.Kotona olen yrittänyt olkkarissa aina vasurikääntymisen jälkeen peruututtaa askeleen pari, ja se välillä toimiikin..
Täyskäännökset hyvät.Juoksussa yritti alkuun keulia, aika pian löysi paikkansa.Hidas kävely hyvin, ja henkilöryhmä oikein hyvin myös.
Jäävissä aika kiva moodi myös, yhden kerran tarjosi väärän eli ekan istu-maahan-seiso setin jälkeen(jotka siis kaikki hyvin), niin seuraavassa istumisessa jäi ensin seisomaan.Uusinnalla hyvin, niin kuin loputkin.
Nouto hyvä.Luoksetulossa näköjään ennakoi nanosekunnin, eli se lähtee mun rintakehäni liikkeestä kun alan sanoa "tänne".
Hyppyä sillä kangasesteellä, korkeutta vieläkin vaan jotain70 cm luokkaa.Aika kauan se yritti kiertää kunnes hiffasi ettei sillä saavuta mitään, ja perään kolme onnistunutta toistoa.
Paikkamakuussa jouduin palauttamaan sen pari kertaa, mur ja pöh.Se kauko-ohjattava sitruunapanta oikeasti pitää muistaa hankkia/lainata.
Jotain muutakin varmaan tehtiin, mutta kaikkea ei muista.Kiva treeni kuitenkin kaikin puolin.Suihkupullokin vaan tarttee ostaa uusi, sillä nyt kun jopa muistin ottaa sen mukaan, niin heti alkuun pudotin sen jakkaralta lattialle ja se hajosi:-(
Niin että kyllä Q onnistui aina väliin haukkumaan niin että tärykalvot meinas puhjeta.
Hieno poni se kuitenkin on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti