Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 11. helmikuuta 2011

Hallitreeniä

Sekä Jipsu että Killi juoksee, joten Marja tuli tuuraamaan, kiitos seurasta.Niin ja Helille tietty myös, joka tuli ilman koiraa treeneihin, aika ihailtava asenne!
Anyway, meidän oma treeni oli aika epämääräistä, ei kyllä oikein kantsisi treenata jos ei oo sydän täysillä mukana...mutta toisaalta olen jo viikon ellei pari taas laiminlyönyt Kuukkista, joten sen päänupille teki hyvää päästä tekemään jotain.
Hajanaisia ja varsin epämääräisiä muistikuvia:
Alkuun seuraamista, mikä yllätys.Pyysin Marjaa tsekkaamaan käännökset.Vasempaan kääntyminen on huonompi, kun Q ei oikein osaa käyttää takapäätään..Täytyy keksiä miten sitä työstäisi.Oikeaan käännöksissä ei vissiin ollut mitään erityistä mainittavaa, ainakin ne oli parempia kuin vasurit.Täyskäännöksessä käännyn itse turhan hitaasti, ja vähän kurkin Kuuraa samalla, jolloin siihen tulee pieni vekki.Toistolla meni paremmin, hyvä kun treenikaveri tekee huomioita.Ja mun pitää muistaa tämä!Siis vilkuilut pois ja vauhtia peffaan.
Häiriöseuraamisissa Q lankesi taputteluihin ja tömistelyihin, mutta korjasi nopeasti.Sitten tarkistettiin korjaako itsenäisesti jos en sano mitään, ja onneksi korjasi.Kaipa näitäkin vaan täytyy pitää ohjelmassa,on nämä paremminki sujuneet.
Toka kiepillä jääviä, ei jaksa ruotia:-( sitä samaa...
Ja noutoa, joka ihan ok.Matto on liukas, joten toisaalta siellä ei saa treeniin oikeaa tunnetilaa kun koira joutuu himmailemaan, mutta laukalla kumminkin palautus.Ekalla heitolla pidin kevyesti liinasta, ja sitten kierin koiran ennen kuin päästin sen noutamaan.Tokalla en pitänyt kiinni, ja sinne yritti karata.Nykäsyn ja rutinan jälkeen heitto uusiksi, Q ymmärsi odottaa nätisti, siitä palkka.
Jossain välissä paikkamakuu, jouduin palauttamaan sen kerran.
Ja ihan loppuun vielä ilmoittautuminen rinnakkain Helille Marjan ja Quron kanssa yhtäaikaa.On siinäkin vielä viilattavaa, Q ilmoittautui haukkuen;-)
Kohtuullista kontaktia kuitenkin tarjosi.
No ..että sellaista,on tässä vielä tekemistä...

2 kommenttia:

  1. Hienoa työtä olet tehnyt! Kuura vain hieman ottaa häiriötä ja korjaa itse!! Ja niissä käännöksissä: ei joustoa nuoren koiran kanssa, jos on toivotonta niin ehtii sitä myöhemminkin "lipsumaan"... T.Marja

    VastaaPoista
  2. Nyt on käännökset työn alla, toivotaan että tulostakin syntyy.
    Takapään käyttämiseen en oo vielä keksinyt mitään ideaa, mutta täyskäännös oli jo eilen paljon parempi!Muistin jopa pitää tahtia yllä, enkä kurkkinut:-)
    Sitä niin helposti luutuu johonkin juttuun, eukä itse huomaa mitään..siksi onkin hyödyllistä treenata muiden valvovien silmien alla!

    VastaaPoista