Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 28. helmikuuta 2011

DSC-tottis ma 28.2

Alkuun käännöksiä, aika hyviä.Vasen on parantunut, väillä en taas itse osaa fiksusti kääntyä oikeaan(ainakaan jos yritän samalla katsoa peilistä miltä seuraaminen näyttää..).Täyskäännöksiin erityisesti olin hyvinkin tyytyväinen.
Jäävissä eka istuminen oli hyvä, toisella kerralla jäi seisomaan (?;mikäköhän siinä tuli), maahanmenot ei tänään olleet ihan kauhean nopeita, mutta en jaksanut siinä niuhottaa.Seisot oli aika täpäkät, mutta olen siinäkin heittänyt selvästi palkan liian oikealle sivuun, sillä heti klikkeristä se kääntyy oikealle kuikuilemaan.Parempi, kun heitin palkan vasemmalla kädella Qn taakse, tosin se oli ressu ensin vähän hölmistynyt mihin se palkka lensi.. tämän session päätteeksi luoksetulo, siinä ei tainnut olla mitään huomautettavaa,palkkasin edestä ilman sivulletuloa.
Kolmannella hukilla otin hyppyä.Nyt sitä korotettiin jonkin verran, eli olisko ollut n 75-80 cm.Siinäkin sai hetken vääntää että molempiin suuntiin herraseni! Kolme onnistunutta menopaluuhyppyä kuitenkin lopuksi!
Ja ainakin osassa hyppyjä se hienosti nosti takajalat sinne mahan alle ja lensi tosi ilmavasti yli.Eli pikkuhiljaa..aina kuitenkin tarvitsen vielä sen apuohjaajan tähän liikkeeseen.
Sitten noutoa, ensin 2-kilosella ja sen jälkeen juutti650 g.llä.Ja taas! Siinä olen hinkannut sitä ettei saa varastaa lähdössä, joten kun kiersin sen taas pariin otteeseen, ei se lopsauttanut korvaansa kun annoin "apport"-käskyn.Great, siinä se istui liimattuna lattiaan:-)
Sekin jumitus aukesi kyllä, mutta ei kannata näköjään liikaa harrastaa "kikkailuja" tuon kanssa, Q näemmä ei arvosta:-)
Ja lopuksi vielä seuraamista, nyt juoksua ja hidasta,hyvältä nekin tuntui.
Ja by the way, tämä kun on silkkaa välineurheilua, niin korkkasin tänään Ball-O-Maticin.. aikas jees!

3 kommenttia:

  1. Mikä on Ball-O-Matic? Mä koitin kattoa googlesta, mut ei tullu mitään järkevää, skaala tosin oli laaja, venttilistä kissaan ;-)

    Kuukkikselle pusuja <3

    VastaaPoista
  2. Kuukkis pussaa takaisin!
    Se on sellainen pallo+magnettiviritelmä, jossa pallon saa vaatteihinsa kiinni minne vaan.Varsin kätevää siis..
    Niillä on oma sivustokin jossa videoita ym
    Paisi että haa! olen muistanut nimen väärin, ilmankos et löytänyt!
    Siis www.top-matic.com

    VastaaPoista
  3. Tänks! Tarttee mennä vaglimaan mimmosen hienouden Kuukkis on saanut :-) Teiltä on tullut aiemminkin aikas hyviä palkkavinkkejä! Välineurheilu virkistää välillä ;-)

    VastaaPoista