Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Haunisissa tottista su-päivällä

Ihana aurinkoinen ilma, ja Heliltä kuulin että kenttäkin on aurattu, joten ihan himoitti päästä treenamaan.
Ainoa miinuspuoli olikin, että touhuttiin Qn kanssa kaksin, joten ei ollut ylimääräisiä silmiä tarkkailemassa mahdollisia virheitä...sillä kyllä niitäkin varmaan on mukaan mahtunut, mutta nyt olen onnellisesti siinä luulossa että Q oli taas aivan über-pätevä:-) !
Joka tapauksessa treeni oli tosi kiva, olin ihan fiiliksissä sen jälkeen.
Eli heti alkuun "pakollisen" lumipenkkapissan jälkeen , tarjosi Q itsenäisesti ja välittömästi kontaktia ja yhteistä tekemistä, ajattele että mun sydämeni saa tuo otus läpättämään jo siitä.No te jotka tunnette Qn sekä meidän yhteisen taipaleemme taidatte ymmärtää hyvin:-)
Kysyin että tahdotko tottikseen ja haukututin sitä hetken, ja tällä kertaa nakkasin pallon heti palkaksi.
Kun se palautti pallon , pieni kiskonta pallosta, pallo taskuun ja seuraamista.Sen vire oli ihana ja paikka just perfect, käännös vasempaan oli hieno(tosin hidastin ihan vähäsen jotta Q ennätti käyttää takajalkojaan paremmin). Tästä vain suullinen rauhallinen välikehu, sitten vielä melko pitkä suora ennen täyskäännöstä, ja sekin oli ah niin nätti! Pöllö en kyllä siitäkään vielä palkannut, vaan annoin taas pienen kehun, juoksuosuus hyvin ja hidas hyvin, siinä vaiheessa n kahdennellatoista askeleella hidasta , merkkasin ja heitin pallon.
Olen vissiin viime aikoina heittänyt palloa enemmän vasemmalle sivulle sinne n kello 9 kohdalle, sillä Q rupesi pariinkiín kertaan kiertämään vasemman kautta ulos jo valmiiksi.Mikä itse asiassa toimi varsin hyvin, ainakin tänään. Erikseen sitten otin vielä yhden täykkärin, josta palkkasin pallolla saman tien.
Jäävät oli myös hyvät, oli hyvä keli kun varjoista pystyi tsekkaamaan että se teki ne oikein ja myös nopsaan.
Eteenmenossa Qlle sattui ainoa kömmähdys.
Eli olin vienyt pallon sen huomaamatta ennen treenin alkua , mutta kenties se jotenkin vähän hämääntyi kun olin tehnyt kaiken muun tottiksen poikittain kentän, eli ihan eri suuntaan kuin yleensä, ja nyt sitten yritin sen kumminkin lähettää eteenmenoon sinne tavalliseen paikkaan.
No siinäkin valmisteleva osuus oli hieno, ja se irtosikin n parikymmentä askelta, mutta ei samaa vauhtia kuin yleensä, ja sitten se jo jäi pyörimään sinne.Kutsuin pois, ja laitoin sen istumaan ja kävin näyttämässä siellä kentän päädyssä sen pallon.
Uusinnalla otatin vielä pidemmän matkan kun kerran apujakin annoin.Eli seuruutin Qn toiseen laitaan kenttää, sivulle ja uusi lähtö.Yritti inasen edistää seuraamisessa joten palasimme taas lähtöpaikalle.Mutta mustavalkoisuus kyllä kannattaa aina ja varsinkin Qn kanssa, seuraava lähtö ja valmistelevan osuuden seuraaminen oli aivan täydellinen, seruututin n 20 askelta eikä yhtään yrittänyt edistää.Ja eteenmeno oli tietty vauhdikas.
Vielä loppuun otin yhden eteenmenon sinne kentän oikeaan laitaan vessan taakse, ja lähtö sieltä sähvereiden reunalta,nyt ei ollut vaikeuksia .
Eli kevään teemoina edelleen eteenmenot, luotettava ja nopea maahanmeno kaukana, telineet ja se pahuksen paikkamakuu, jee siinä taisi ollakin jo yli puolet!!
Ok ei auta kuin treenata:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti