Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 7. helmikuuta 2011

Talvihalla-päivä

Team Talvihalla plus pari muuta kivaa tyyppiä Nokialla Meirän Hallilla.Ja kivaa oli!
Hallilla ekalla kierroksella otin Kuuran kanssa ruutua.Näytin sille mennessä ruudun paikan, ja siellä oli kosketusalusta(vieras) valmiina, jossa lihapullaa.
Sinne se tietty meni, olihan se saanut selvän avun.Syödessään namia, vapautin sen mun luokse palkalle.Sillä välin Kuuran huomaamatta sille vietiin uudelleen nannaa kosketusalustalle.Ja taas Kuukkis meni suoraan sinne, vauhti oli hyvä, ja sillä oli kyllä ihan selkeät kuviot.Ainakin Heidi K tais niin väittää;-).Seuraavaksi treenasin erikseen ruudussa maahanmenoa, eli jätin sen sinne seisomaan ja menin takaisin merkille käskyttämään.Ekalla yritti valua mun perään, sen jälkeen muutama onnistunut toisto.Ekan palkkasin luonani,eli vapautus narupallolle, ja toisen menin palkkaamaan sinne ruutuun.Vielä loppuun ruudun alkuosa, eli ruutuun lähetys, Ok.Maahan se saisi kyllä mennä nopeammin, mutta tässä vaiheessa iloitsen siitä että se on kuitenkin varma.Ja sitten Kuukkis menikin tottiksesta tauolle.
Siinä välissä treenailtiin ulkona ilmaisua Hanna On ja yhden sakuihmisen kanssa(harmi kun en muista nimeä).Hanna on kyllä superkiva, niin sellainen kannustava ja positiivinen.Ilmaisuharkat meni ihan mukavasti.Kuusi "pistoa", ja haukkuja vaadittiin ekalla 10, tokalla 20, kolmannella 30, neljännellä 40, sitten vain kaksi ja vimpalla, eli kuudennella taas 10.
Ei Q juuri sikaillut edes, yhdellä pistolla Hannan luona vähän röntsäsi ja törmäs, hampaat kuitenkin oli nätisti ihan siellä suukussa sisällä:-).Ja haukku oli intensiivistä, ehkä mun mielestä hippusen kimittävää siinä pitkässä haukussa, mutta Hanna sanoi että oli ihan hyvä.Ja on hienoa kuulemma että ei piittaa mitenkään mun paikalle tulosta, vaan jatkaa haukkua hyvin, siinä on usein ongelmia aika monilla koirilla.Mutta Hannaa on kyllä tästäkin kiittäminen,vappuleirilla sen vinkin sain, että takaperin ketjuttamalla se ilmaisun treenaus kannattaa tehdä! Kovin lämmitti mieltä Hannan kehut,kai sitten joku meilläkin joskus sujuu..
Kuukiksella oli vielä toinen tottispätkä , joka sekin sujui aikas ok.
Seuraamista otettiin, ja taas se eka suora oli sellaista missä kontakti oli hukassa.Melko nopeasti huomautuksesta sitten skarppasi.Käännöksiä vasempaan ja oikeaan, sekä juoksua.Ihan ok.Täyskäännöksen unohdin,harmi.Olisi ollut kiva kuulla juryltä olisko se ollut tarpeeksi tiivis.Henkilöryhmä pariin kertaan, siinä ei ollut huomautettavaa.
Jäävät teimme myös.Istuminen oli kuulemma suht nopea, ja maahanmenoakin se rupesi toteuttamaan välittömästi, mutta siinä se sais olla nopeampi.No vähän ikuisuusprojekti:-).. kuitenkin kiva että enää se ei joudu arpomaan liikkeitä, ja maahanmenokin on kuitenkin nopeutunut jonkin verran.Liikkeestä seisossa varoitin ,että se on ihan kesken, mutta se sujuikin tosi hyvin! En irronnut kauas kylläkään , vaan palasin palkkaamaan jo n viiden askeleen jälkeen.
Loppuun luoksetulo ja sivulle siirtyminen.
Q oli innokas ja yllätti positiivisesti siinä, että ei häröillyt ollenkaan siinä määrin kuin pelkäsin kun oli paljon ihmisiä, ja lapsia pyörimässä leluineen ja namuineen etc.
Kyllä se Q taitaa kohta kasvaa melkein aikuiseksi.
Lopuksi vielä mentiin syömään porukalla.
Kiitos kaikille seurasta,tosi kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti