Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 24. joulukuuta 2009

Ilmaisua maanantaina 21.12

Edelleen aikas kylmä..Paikalla Marja, Mira ja Jaana.
Tosi pikapikaa pääsin treenaamaan, vaikka aikataulussa ei sille oikein olisikaan ollut aikaa..
Ihanaa kuitenkin että kerkesin, sillä treeni oli oikein onnistunut.
Eka oli tosi lyhyt, eli heti kun Q aloitti ( ihan heti, eli hyvä) niin jo parin haukun jälkeen Jaana palkkasi,palkkana vinkukongi.
Toka Mira: pidempi haukutus, kiersin Kuuran ja Miran ympäri ja palasin Kuuran sivulle, ja kun se edelleen haukkui katkeamatta palkkasi Mira sen patukalla.
Kolmannella Jaana jälleen, nyt Q jostain syystä haukkui Jaanan takana, mutta kuitenkin koko ajan hyvin, kiersin heidät kahteen kertaan jopa, ja koko ajan se Q paukutti haukkuen, oikein loistavaa.
Neljäs myös tosi hyvä.
Kaikki haukutukset tällä kertaa siten, että maalimies taisi seistä, vai olisikohan Jaana ollut kolmannella kyykyssä.Joka tapauksessa hienosti meni.
Vaan pitäähän sitä jotain säpinää olla, niin viimeisen haukutuksen jälkeen en ihan kerennyt ottaa Kuuta kiinni ja hallintaan, vaan se lähti patukan kanssa tuulettamaan..
Hetken odottelimme kentän reunalla, mutta siirryimme sitten porukalla katoksen alle ja jutustelimme niitänäitä, jolloin uteliaisuus voitti, ja Q laukkasi paikalle.Onneksi jollain oli jotain herkkujakin taskussa, ja se sai sitten niitäkin saapumisestaan.Toi on aikaste ärsyttävää, että yhä joudun kamppailemaan tollaisen ihan perusongelman kanssa..Mutta jos jotain positiivista koittaa keksiä, niin onneksi "karku"aika koko ajan lyhenee, eli se sentään tulee nopeammin kun sitä ei huomioi.Missään nimessä sitä ei kannata houkutella! Ja pitääpä muistaa taas olla tarkkana, että otan Kuun hallintaan joko niin että annan irti-käskyn lelusta, laitan Kuuran hihnaan ja sitten vapautetaan se vielä motskarille tai niin että samalla kun se leikkii maalimiehen kanssa otan jo hihnan pätkastä kiinni.
Niin että on se aika ironista, että Fionan kanssa ongelmana on aina ollut , että se on liiankin hallinnassa eikä irtoa vaan pyörii jaloissa, ja sitten Kuu on tapaus päinvastainen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti