Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 28. joulukuuta 2009

Hakua kaameassa räntäsateessa 28.12

Ja johan oli totisesti hirveä keli, olin läpikotaisin märkä treenien jälkeen..
Maasto oli osittain aika haastava, eli keskilinjana lentokentän lähellä sähkölinja (Siipitiellä) ja tiheää pusikkoa sekä aluetta halkovia motocrossiuria.
Neljä maalimiestä, kaikki täydessä syvyydessä.
1. vasemmalla.Saatoin Kuuran kannsa maalimiehet ja jätimme heidät piiloutumaan hyvin, ennen kuin palasin keskilinjalle lähettämään.Tällä ekalla vaan tein sen virheen, etten mennyt ihan tarpeeksi pitkälle , enkä myöskään tiedostanut kuinka hankala kulma oli, kun voimakkaat urat tosiaan ohjasivat koiraa melkein magneetin lailla aluetta eteenpäin noin 40 metrin syvyydessä.Joten kuu meni sen 40 metriä suoraan,sitten kaarsi oikealle.Edettyään jonkin matkaa hiffasi ettei se maalimies siellä suunnalla ole, ja kaarsi takaisin vasemmalle.Hyvää oli, että sitkeästi se etsi ja myös löysi, huonoa taas ettei pisto ollut suora, ja että se lankesi niin helposti maastoansaan.
2.oikea etukulma, sujui hyvin.
3.vasemmalla keskivaiheilla, sinne lähetin vähän eri kohdasta mistä olimme menneet piilolle saattaessamme maalimiestä.Sujui hyvin.
4.oikea puoli, ja sujui hyvin.Ja nyt maastoansa ( eli motocrossiuran ylitys) sujui ilman kommelluksia.
Tänään oli mun mielestä oikein hyvä treeni, ekan pienoista kauneusvirhettä lukuunottamatta.
Tykkäsin siitä ,että kun olin lähettämässä Kuuraa pistolle, se odotti kuuliaisesti lähetyskäskyä ja sillä oli keskittynyt asenne, ja se tiesi mitä on tekemässä.
Alkuun otin pienen haukutuksen, ja sitä tapaa kannattaa muistaa jatkaa, tosin se on varmaan helpompaa Qlle , jos sillä ei ole ihan suoraa näköyhteyttä ihmisiin keskilinjalla, jolloi se jo hinkuu metsään täyttä päätä.
Ja sekin pitää muistaa, että koko porukka voisi mennä viimeiselle piilolle ja palkkaus tapahtuu siellä, eikä keskilnjalla.Myös piiloilla voi käyttää ihan kunnolla aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti