Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Jaa semmoinen kenraali!

No. Hmm.. Ei niin pahaa, ettei myös hyvää. Oltiin lauantaina Marjan kanssa Paattisilla jäljestämässä.Kyseessä siis kevään jälki numero 2 ja samalla kenraaliharkka ennen tiistaista jälkikoetta. Ennen jälkeä tehtiin esineruutu. Nyt normisyvyys ellei muutamia metrejä ylisyvä, mutta vain puolet normileveydestä. Neljä esinettä, osin "rivissä" teemalla, että koiran pitää mennä vielä uudelleenkin sille aluemle, mistä on jo löytänyt.Meitä ennen ruudussa Cheri. Tämä sujui kivasti, ei siinä kauan nokka tuhissut kun kaikki neljä esinettä oli löytynyt ja Q toi ne myös mutinoitta. Ekan irroitukseen sain kyllä antaa uuden käskyn, mutta lopuilla luopui suopeammin. Viimeisen jälkeen geelipallo palkaksi. Tosin Q oli sitä mieltä, että myös Marjan taskusta löytyvät herkut olisi kuuluneet hänelle:-D Jälki oli n 500 metriä, vanhettui hiukan reilu puolitoista tuntia.Janalta lähtö vasempaan ja jana n kahdessakympissä. Jana oli hyvä, suora ja otti vakuuttavasti suunnan oikein. Tänään Q oli kuitenkin taas selvästi hiukan huolimattomampi jäljestyksessään. Hyviä pätkiä oli ja useimmat kulmat oli hyviä. Mutta joillain pätkillä se loipotteli menemään vähän suurpiirteisesti:-( Kolmoskepin nosti Marja. Eli oltiin suunnilleen hollilla, mutta Q ei reagoinut sihen millään lailla. Myös viitosen ohi vetäisi, mutta mä puolestani näin sen ja pyysin Qn takaisin nostamaan sen. Sen jälkeen Q vaihtoikin sitten riistaan :-(. Mur! Marja sanoi, että Qsta näki kyllä hyvin ,että oli riistalla. Sillä oli häntä ihan tötteröllä ja se " suhasi" ja nosti itsensä kierroksille. No kyllä mäkin jollain tasolla hiffasin, että nyt tapahtui kyllä joku moka. Mutta se hyvä puoli( mistä alussa mainitsin) tässä oli, että selkeni se toimintamalli mitä silloin kannattaa tehdä! Eli nytkin kun vähän hermostuin Qlle ja komensin "hei tänne! Ja uusi "etsi jälki!" ryhtyi se taas hommiin ja etsi sen jäljen. Nyt kävi siis onnellisesti, että se sai jäljen ylös ja löysi myös viimeisen kepin ja sen sai palkattua oikeasta valinnasta. Nyt siis toimintaplan Paimion riistametsissä on se, että heti jos epäilen sen vaihtaneen riistaan, palaan vähän takaisin ja komennan Qn maihin pitämään pienen tauon. Eli peli hetkeksi poikki ja jäitä hattuun. Toivotaan että tämä auttaa:-D Mutta on Q sikäli edistynyt, että nykyään se ei tarkoita automaattisesti totaalikoomaa kuten vielä esim toissavuonna. Näillä mennään:-) mutta paineita en ota! Tulos olisi kiva, mutta kun treeniä on tosi vähän takana ja tottiskin enemmän levällään kuin kuosissa, niin tsekataan lähinnä missä mennään.

2 kommenttia:

  1. Meiän on nyt kuule laitettava poikien kännykät ja tietskat lukkojen taakse - ne on selkeesti sopineet keskenään, että järjestävät äksöniä jäljellä :-D :-D Tsemppiä kokeeseen, kyl te sieltä tuloksen hoidatte kotiin :-) Ja rapuja Q:lle <3 Mulla tuli sitä ihan oikeasti kova ikävä, kun katselin kuvia siittä sieltä helatorstailta. Siittä oli niin itsensä näköiset kuvat, että ei tosikaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempityksestä! Mutta tälllä kertaa mulla on kyllä aaninki ettei luultavasti suju ihan toivotulla tavallla :-(
    Vaan otanpa sen maksettuna harjoituksena!
    Ja rapsut myös Urmolle, oli haikeaa kun ette olleet mukana "kasvis"päivällä.

    VastaaPoista