Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 23. tammikuuta 2012

Tottista DSC hallilla avec Outi

Aivan hirveän surullisissa merkeissä , sillä koko päivä on mennyt itkiessä Jipsua. Elämä on välillä niin käsittämättömän epäreilua :-( Anulle voimahaleja ja mielentyyneyttä!
Tänään treenailin vähän kaikkea , osassa oli päätä ja jossain kenties häntää,lopuista en tiiä..
Ihan uutena kokeiltiin merkin opettamista ja kuulkaa treenin lopussa me saatiin onnistuneita kiertoja:-) tokokärpänen saattaa sittenkin puraista?
Seuraamisen häiriöiksi tokotötteröt! Joskus aiemmin ei oltais mitenkään onnistuttu välttämään sitä että Q kahmaisee tötteröt kitaansa, joten on se jossain edistynyt!! Kuumumista ne kyllä aiheutti selvästi , minkä voi todeta esim uusimmasta videosta. Löytyy sivun oikeasta yläreunasta kohdasta videopalkki, tällä 23.1 päivämäärällä. Nyt yritin itse kulkea pidemmällä askeleella, mutta näköjään tulin kulkeneeksi vähän turhan hitaasti. Enkä mä vieläkään osaa tehdä kunnon käännöksiä , loppupuolella pätkää oli yksi siedettävä, mutta mun on siis vieläkin kuivaharjoiteltava ilman koiraa.uskomatonta miten on vaikeaa hahmottaa omaa liikkumista ilman videon tylyä kuvamateriaalia:-)
Noudoissa huomasi että oon tosi paljon palkannut edessä istumisesta, tänään oli vaikeaa tehdä täyttä sivullesiirtymistä. Tehoseurantaan! JA Outilta sain kivan vinkin N.Y.T jutusta millä saa koiran tekemään nopeammin.
Jäävissä rupeaa takapalkkaus aiheuttamaan kuumumista,jännä miten se nostaa Qn kierroksia niin paljon. Istu ja seiso hyvät, mutta maahanmenosss yritti taas lintsata ekalla yrityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti