Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hakua Siipitiellä 8.1

Yritettiin ensin tallia alue vanhan kaavan mukaan, mutta melko nopeasti kävi ilmi ,että keskilinjan tilalla oli jäätynyt järvi. Jää ei kuitenkaan kantanut vielä vaan kumpparini melkein nielaisi vettä sisään .
Suunnitelma uusiksi, eli nyt vanhasta keskilinjasta tuli oikea reuna ja siitä lähdettiin vasempaan.
Opettavaista jälleen treenata ihan 'uudessa' metsässä,varsinkin kun näkyvyys oli suht nolla sinne oikealle puolelle ja keskilinjakin aika hämärä...
Ajattelin että eipä se koira siitä pilalle mene , vaikka treeni ei ihan perfect sujuisikaan, ja niin päätin ottaa ukot valmiina ja siirtyvinä,sekä heittää vauhdissa yli.
No ei mennyt ihan kuin Strömsössä,mutta ei toisaalta mitenkään penkin allekaan ;-)
Eka pisto hyvä, samoin eka heitto yli toiselle puolelle.vasemman puolen etukulma oli lähipiilo, noin 15 metrissä ,sillä puolen kun myös haittasi iso lampi vähän alueen järkevää tallaamista.Nenä oli auki,eikä Q onneksi juossut ja uponnut jäihin:-)
Oikean puolen keskipiilolle Q ei lähtenyt suoraan joten kutsuin takaisin. Ja se tuli,ou jee ! Se on kuulkaa vähästä ihmislapsi joskus onnellinen!
Yliheitto taas vasemmalle onnistui hienosti,ja olin taas sykkyrällä tyytyväisyydestä..
Mutta muistaakseni jouduin uusimaan kaksi viimeistä pistoa.Ainakin vasemman puolen viimeiselle ei Qn onnistunut lähteä suoraan kuin vasta kolmannella ytittämällä.Mutta hei,se tuli kiltisti takaisin käpälään ja suostui ohjaukseen!! :-)
ja vihdoista viimein pisto myös oli kelvollinen. Tästä opin sen, että jos valitulla lähetyslinjalla on tosi 'kumpareinen' ja haastava kohta mutta sen vieressä houkuttelevan 'siisti' baana, niin ainakin toistaiseksi kannattanee pysäyttää Q hallittuun lähetykseen, eikä haaveilla vaan heittävänsä sitä yliheittona.
Ja loppulelunsa kanssa onnistui taas pitämään omaa kivaa:-( tämäkin harmitus on taas viime aikoina nostanut päätään.. Täytyy tehdä uus kaava, että ensin kytketään kiinni ja vasta sitten seuraa leikki. Ei viitti kaivaa verta nenästään..se on heti kun eka joukosta tekee eleen kääntyäkseen takaisin aloituskohtaan,hitdaa Qlla kiinni että nyt kaikki kiva loppuu. Ja ei oikein voi odottaa että muu joukko jaksais odottaa kunnes Q olis saanut tarpeeksi leikkiä, se kun tykkää urakalla palkkautua..
Strömsö här kommer vi! Kohta on harmoniaa ja hallintaa.. Tai sitten ei;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti