Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Rakennusetsintää , su 21.2

No en nyt tiedä ,oliko se varsinaista rakennusetsintää, mutta ainakin sinne päin!
Eli varsinaiset hakuharkat peruttiin purevan pakkasen vuoksi(-18), mutta Stina soitti ja esitti houkuttelevan tarjouksen päästä heille lämmitettyyn hallirakennukseen treenaamaan.Ja oli kyllä superkiva treeni,kiitos Stina!
Kuulle otettiin kaksi kierrosta, ja kummallakin kierroksella oli kolme tai neljä piiloa(käväisimme aina välillä hallin ulkopuolella, jotta Stina sai siirryttyä uuteen piiloon).Hallihan on iso, ja korkea, eli sen seinustoilla oli hyllyja ja hyllyköitä ja "romu"kasoja, minne sai piiloja hyvin.Hallin oikeassa takanurkassa oli jyrkät ja melko pitkät avoportaat ylös, jossa erillinen pikkuvarasto. Ja myös ihan perällä oli komero, jonka oven taakse pääsi piiloon.Lisäksi hallissa oli kuorma-auto, jonka konttiin tralleja pisin pääsi piiloon(tai siis sallaiset metalliritiläportaat), ja traktori sekä Stinan farkkuauto.Lisäksi kaikennäköisiä tynnyreitä ja vekottimia ja härpäkkeitä..
Ihan ensiksi saimme Qn kanssa käväistä tutustumassa paikkaan, ja kiipesimme yhdessä ylöskin,sekä tralliportaatkin päätimme kokeilla ensin kuivaharjoitteluna.Niissä ei suurempia ongelmia, ihan aluksi turhautuneena hakkua räkytti niiden alapuolella kun pänni ettei muka pääse, mutta yxkax meni kuitenkin.Hienoa!
Eka kierros: eka piilo oli takakomerossa mutta ovi raollaan , että Q kuitenkin pääsi sinne hyvin; sujui tosi hyvin, etsi ja löysi nopeasti.Toka piilo oli portaat ylös ja pikkuvarastoon. Etsi hyvin, nosti ja kurkotti nokkaansa, sai mielestään varmaan hajun yläkerrasta, mutta ensin hakkua paukutti portaiden juurella.Kun en asiaan reagoinut, niin sinnehän se kiipesi! Kolmas piilo tuotti Qlle eniten vaikeuksia, vaikka luulin sen olevan helppo..Stina oli ihan vasemmassa takanurkassa hyllyjen alla kuorma-auton takana,piilossa pahvirojun alle kätkettynä.Siinä vieressä oli myös jotkut metallitikkaat ylös ylähyllyille.Q etsi hyvin, sai hajun, mutta ei tarkistanut kunnolla vaan päätteli Stinan kiivenneen ylös metallitikkaita ja haukkui vaativasti sinne ylös.Otatin hetken päästä Kuuran pois siitä kohdasta, sanoin vaan että jatketaas matkaa, no sitten se haukkuikin kuoma-auton portailla, ja arveli että siellähän sen Stinan täytyy olla.Juu-u,hiukan hirvitti, että nythän se tekee valeilmaisuja täyttä häkää.Tulin kuitenkin takaisin järkiini ja totesin että ei se nyt haittaa, sille täytyy nimenomaan erikseen opettaa että pitää tarkistaa missä se ukko oikeasti on! Eli jatkoimme vaan matkaa, ja sitten Q taas ryhtyikin töihin ja käytti nenäänsä ja löysi Stinan.Välillä Q autoon ja vuoroon pääsi Lusse..
Toka kierros.Nyt hiffasin itsekin (mullako pitkät piuhat, miten niin?? ), että annan Stinalle mukaan sen Wubbakongin ,millä Q aina palkataan hakutreeneissä, niin että Q näkee että se on Stinalla.Jospa se vielä selkeämmin ymmärtäisi mitä ollaan tekemässä, kun sehän myös välillä onnessaan kanteli jotain lenkkareita ja Stinan autosta löytämiä pehmolelujakin..Eli nyt oikeasti mennään HAKUhommiin.
Ja se oli kyllä kuin lamppu olisi syttynyt! Eli vaikka se ekalla kierroksellakin ihan etsi, niin nyt se ei tehnyt mitään ylimääräistä.
Eka piilo, oli aika helppo, eli hallin oikean reunan puolivälissä,ruskean peitteen alla.Q lähti etenemään oikeaa reunaa, juoski n metrin ohi, ja kääntyi kun sai hajun , ja meni suoraan piilolle.Tosi hyvä!
Toka piilo: samalla reunalla ,nyt pidemmällä ja Stina pujotteli sinne puuportaiden alta nurkkaan jonne oli vaikeaa päästä, pressuna nyt eri(joku vaalea juttu).Q lähti lähetyksestä jälleen hallitusti eteenpäin , sitten vhän matkaa takareunaa pisin , kunnes sai hajun, juoksi portaille , haisteli ylös, mutta sitten lähti suoran piilolle.Ei ois voinut mennä paremmin.
Tähän väliin päätettiin ottaa oikeasti vähän vaikeampi, eli sinne kuorma-auton sisään.Ja Q joutuikin tekemään pitkään töitä.Se etsi reunat , löysi sen ruskean peitteen ihan kuorma-auton vierestä(siis sen jonka alla Stina oli ollut ihan hetkeä aikaisemmmin).Se tarkisti sen todella tarkasti ja riepotti peiton ihan lättänäksi, ettei siellä todellakaan ole ketään,mutta hieno juttu, että se ei yrittänytkään ilmaista sitä.Sitten se kiipesi itsekseen portaat yläkertaan, tuli takaisin alas, kävi farmariauton takapaksin tsekkaamassa, kierteli, kaarteli mutta koko ajan se etsi! Lopulta viimein haistoi Stinan ,ja hetken empimisen jäkeen meni tralliportaat ylös piilolle! Jes!!
Ja ihan lopuksi sitten taas vähän helpompi, eli Stina meni uuorma-auton alle yhteen koloon. Ja sehän oli siten ihan helppo nakki, sinne se Q ampasi melkein suoraan ovelta, eli nokka oli auki hyvin!
Ihanaa oli nähdä, miten ensi hämmästyksen jälkeen, kun ei olla koskaan mitään tollaista treenattu, se hiffasi että juu todentotta, se ukko pitää nyt kaivaa esiin vaikka mistä kolosta! Ja se oli innoissaan, keskittynyt, rohkea ja sinnikäs! Fiona olis varmaan antanut periksi paljon aiemmin ,mutta Q vaan jatkoi ja jatkoi vaikka ei ollut ihan helppo..eikä tullut multa kyselemään , vaan itsenäisesti teki hommia!
Ai kun oli hyvä mieli treenien jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti