Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 9. helmikuuta 2010

Hallilla tokoa ma 8.2

Q sai luvan ottaa tällä kertaa ihan alussa.
Eka kiekka: Luoksetulo.Nyt kokonaisena toko-alo liikkeenä. Eli Q jäi istumaan, etenin 30 askelta ja luoksetulo.Hyvin! Ensi kerralla voisi koittaa myös liikkenohjaajan käskytyksellä.
Sitten liikkeestä maahanmenoja, valmisteleva osuus pidettiin lyhyenä, mutta maahan menot olivat nopeita ja suoria! Muistin aina vapautttaa, kun kotona treenaan nyt myös välillä sitä, että se joutuu jäämään. Ja tähän perään seuraamista: Oikein hyvä pätkä, ei valunut nyt yhtään! Sitten jälleen luoksetulo, tällä kertaa Elina piti kiinni, minä etenin muuten ihan normaalisti.Tuli lujaa , ja täydelliseen asentoon!
Q autoon huilimaan..
Toka kiekka: hyppynoudon palautusosaa. Hyvin : ote kapulasta hyvä, ja luovutusasento perfekt mun makuun,tiivis ja suora, ja malttaa pitää kapulaa rouhimatta tai aikomatta pudottaa.Eli paljon hyvää, nyt kun vois vaan vihdoin luottaa siihen ,että se ei karkaa kapulan kanssa kun liikkeen ketjuttaa! Näitä toistettiin pari kertaa, yhden kerran meinasi juosta esteen sivusta.
Ja seuraamista, ajatuksena, että kokeillaan kun suurin puhti on jo purettu. Ja bingo! : saatiin valumisefekti aikaiseksi :-( Kuitenkin saatiin hyviä pätkiä aikaiseksi tämän jälkeen.
Nyt vaan tarkkana , että koska se ei vielä osaa pitkäkestoista seuraamista, niin se pitää sille opettaa, kokeillaan intervallityyppisesti!
Ihan lopuksi ruutuun lähetystä. Yritin niin , että se vaan näki kun joku kulki ruudun kautta, mutta ei nähnyt kun palkka asetettiin. No kyllä se tietty täysillä irtoaa aina joka suuntaan, mutta kaarsi ruudun vasemman ulkoreunan kautta.. Helpotettiin ,niin että se näki kun palkka vietiin, ja nyt saatiin suora irtoaminen.
Kiva treenikerta, meni aika putkeen. hyvä kun välillä tulee näitä onnistumisiakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti