Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 27. lokakuuta 2009

Tokoilemassa maanataina 26.10

Liedossa, hallivuorolla.
Jee uskalsin viimein koittaa ryhmäpaikkamakuuta, seisoin ihan sen edessä, ja palkitsin vähän väliä, vuorotellen rauhallisella kehulla ja kissanruokapurkilla.
Kerran se nousi ilman lupaa, mutta loppu sujui ihan kivasti.Tätä täytyy nyt vaan ruveta treenaamaan häiriössä, kaipa se edistyy kun harjoittelee!
Vielä kun muut olivat "kehässä" ja vapauttivat koiriaan sekä revittelivät lelulla, otin Q.lle pikkuisen pätkän seuraamista. Kyllä meinasi kontakti olla hukassa, mutta kun huomautin sille, niin sujui hyvin.
Välillä Q autoon.
Varsinaisella omalla yksittäisvuorollamme kokeilin uteliaisuutani mitä se metallikapulasta meinaa..
No ei nostanut sitä itse maasta, mutta kun otin sen eteen ja annoin sen sille suuhun, niin piti sitä ihan ok, palkaksi saapas.
Metallinouto siis kannattaa rakentaa naksulla niin kuin normikapulallakin, ei varmaan ole kauhean takkuista, kun ei nyt inhonnut metallikapulaa, vaikkakaan ei ratkiriemuissaankaan siitä ollut.
Seuraavaksi noutoa isolla kapulalla, yritin kylla ottaa palautuksen tokohypyn kautta, mutta kiersi suoraan mun eteen.
Ei haittaa, täytynee otta hyppy yksikseen, ja vahvistaa sitä ,ennen kuin yhdistää sitä noutoon.
Kolmas teema oli maltin rakentaminen, eli Q istui edessäni, ja piti kontaktia, palkka vaihtelevasti, välillä laskin esim kahteen , ja välillä jopa 12aan.-ok
Sitten seuraamista lyhesti, lähinnä juoksua ja käännöksiä, sekä sitä, että lähestyimme ryhmää.Piti kontaktin tosi hyvin, käännöksissä vähän ahdisti.
Lopuksi annoin sen tehdä ruutua pari kertaa, saapas valmiina, veimme sen yhdessä.Meni suoraan, mutta viereisen kentän agilitaaja meinasi varastaa huomion, ennen kuin lähetin.Eli ensi keralla pitää muistaa päästää se suoraan, eikä odotella, sillä on vielä niin lyhyt muisti, että voipi jo unohtua, mitä piti olla tekemässä.
Oikein hyvä treenikerta jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti