Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 4. heinäkuuta 2013

Hikiset haut Huvilinnussa

Illalla oli jo pilvisempää ja ajoittain vihmoi vettäkin, mutta yllättävän hikiselta keli silti tuntui! Tänään alue uudella tavalla, koirat ei menneet vipuun :-) Qlle oli tänään pelkkiä löytöjä, eli kuusi piiloa ja ilmaisut 10 - 20 - 30 - 20 -10 ja 40. Nuo oli siis noin lukuja, mutta tuolla idealla. Treeni sujui hyvin ja Q selvästi syttyi siitäkin kun tänään joka kerran löytyi. Hyvät pistot, ainoastaan kolmosen lähetin itse vähän pöhkösti, mutta ei jäänyt ukko siltikään metsään.Taisin keksiä muuten toimivimman tavan juottaa Q, eli keslilinjalla otan jo mahdollisimman suoran rintamasuunnan seuraavaa lähetystä varten, sitten tarjoan vettä niin, että laitan vasemman käden Qn kaulan toiselta puolen ja truuttaan oikealla kädellä siihen vasempaan kämmeneen. Saan siten parhaiten kontrolloitua milloin juotto loppuu ja voin vaan nousta ja suoristaa itseni ja lähettää siitä. Ei tule turhaa sähläystä ja lisäksi psykologisesti saan sitä itse siinä samalla hiukan " dominoitua". Tuntui toimivalta :-D. Niin aatelkaapa , tuon kanssa saa miettiä ihan tämmöisiäkin ruohonjuurotason juttuja, eipä käy tylsäksi :-D !

3 kommenttia:

  1. Malttaako Q juoda radalla "tukehtumatta", tai kuinka sä olet saanut sen opetettua? Kun olen koittanut opettaa Urmolle juomista, kun kerran PK puolella näin saa tehdä. Ongelmaksi on tullut, että Urmo kyllä juo jonkin verran, mutta joka ikinen kerta se vaan horasee vettä väärään kurkkuun ja vaikka annan sen köhiä keskilinjalla niin seuraava ilmaisu menee pyllylleen, kun Urmo edelleen "kohii" sitä vettä ennen kuin aloittaa ilmaisun. Jotta melko samoja perustaitoja sitä treenataan velipojankin kanssa :-D

    VastaaPoista
  2. Jess!! mä taisin saada kommentin läpi :-D Jospa sun sivu ei enää hylji mua :-) Jenni

    VastaaPoista
  3. No meillä on ollut just tuo väärän kurkun syndrooma myös :-(
    Siksipä juur oon nyt yrittänyt kehitellä uutta viritelmää Eli kun teen siitä vasemmasta kädestöni vähän kupin tapaisen ja Q hörppii siitä eikä suoraan truutasta , niin ei mee yhtä helpolla vedet väärään kurkkuun ..

    VastaaPoista