Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Mutaa siellä, muta täällä, mutaa joka puolla

Kenttä oli ...hmmm vähintäänkin mielenkiintoisessa kunnossa. Treenin päätteeksi kaivelinkin kurapaakkuja poskistani ja tukastanikin, ja koirakin oli hurmaavan näköinen:-D Terhi oli apparina. Alkuun seuruuta, vedin koko kaavion vaikka piti tehdä lyhyempää. Mun mielestä vähän surkea, mutta Terhin silmään ei näyttänyt pahalta. Virheinä kuitenkin painamista ekalla suoralla ja toisessa täyskäännöksessä yritti kääntyä mun vierelläni ( unohdin suhista). Niin, että miten niin ei olla treenailtu muka viime kuukausina?? Seuruun perään suoraan noutoihin. Q nosti vireen heti kun näki kapulat ja haukkui raivokkaasti, kunnes älysin ottaa sen tiukemman käskyn alle. Tasamaanouto kaksikiloisella. Itse heitin, ja Terhi jatkoheitti sen pidemmälle. Hyvä vauhti molempiin suuntiin, palkka vauhdista. Hyppynoutoon annoin jonkun ihan puutaheinää-käskyn, mutta selvästi emme ole treenanneet "kuunteluharjoituksia", sillä sinne hyppäsi ja toi,ei edes kummastellut. Siis Q on tottunut myös ohjaajan sekoiluihin... Palkka luovutuksesta. A-estenouto hyvä myös. Seuraavalla kierroksella otin sitten vasta jäävät. Istuminen ja maahanmeno kumpikin hyvin. Seisomisissa mulla oli Terhi purutyynyn kanssa siellä takana. Tätä sitten väännettiin muutama kerta. Qlla valmistelevat ok, pysähtyikin ilman perääni steppaamista, mutta kääntyi samantien poikittain ennakoiden vapautusta lelulle. Lopulta saatiin puhdas ja palkattua. Nyt täytynee miettiä pitääkö takapslkan olla piilotettuna vai pitääkö olla palkan mahdollisuus kumpaan suuntaan tahansa.

2 kommenttia:

  1. Jos käytän takapalkkaa ni, oon Urmolla pitänyt takapalkkaa näkösällä just tuosta syystä, että se antaa mulle mahkun vapauttaa sen mihin suuntaan vain. Joissain tilanteissa Urmolle aiheutuu hieman päänvaivaa, kun se pohii oliko tarkoitus tulla hakeen palkka multa vai maasta ;-D

    Mä sain takapalkalla Urmon tekeen ihan saman, kun mitä Q teki. Se alkoi tekemään/hypähtämään vinoon - en ole sen jälkeen takapalkkaa käyttänyt sillä seisomiseen (paitsi pitkän liikkeen maasta ylös kaukokäskyssä, jossa laitan palkan ihan hännän tyveen, niin että Urmo tuntee sen, ei tarttee kattella). Tällä hetkellä mä korjaan seisomisessa aiheuttamiani mokia, toivottavasti palkan ajoitus korjaa sen minkä rikkoikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hupaisaa miten nää on niin samikset. Vitsi näille olis kyllä kasvattaja saanut antaa koodikäsikirjam mukaan, samalla mallilla sitten vaan ois voinut kaikki kouluttaa suoraan :-)

      Poista