Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hakuhakuhakuhakuuu !!

On se niin kivaa saada treenata metsässä! Jep, tätä on odotettu!! Meillä oli sovittu yhteistreenit TKKn toisen hakuporukan kanssa. Tarjolla olisi ollut siis vieraita maalimiehiä ja kenties kokeenomaisempaa settiä. En kuitenkaan päätynyt niinkään keskittymään noihin, vaan siihen, että saisin Qn palkittua hyvin siitä jos kääntyy tuolla alueella oikein oikealla puolella.Tämä kun oli taas siellä Qn kompastuksenkivellä ( vai mikä se sanonta onkaan, denentia tai dysleksia iski taas!?), eli Tutkalla. Ja aina vaan tosiaan se tuottaa Qlle päänvaivaa:-O , pöh! Suunnitelma oli seuraava: tyhjiä random määrä, mutta kun olen tyytyväinen siihen miten Q kaartaa oikealla puolella eteenpäin, saa se palkaksi toiselle puolelle kirmaavan "jäniksen", ja joka haukuttaa kunnes olen vierellä ja vapautan. Jari pitkäkinttuisena valikoitui metsään loikkivaksi jänöpupuksi, varustettuna Qn rakkaimmalla purutyynyllä. ---Miten sujui? Well, pientä sähellystä, mutta ei se niin vakavaa. Qn eka aloitus oikealla puolella oli suht jees, pisto kaartui kyllä inasen takaviistoon mutta eteni myös oikeaan suuntaan. Siitä kehu ja yliheitto vasemmalle. Se oli virheetön; kaunis hyvin etenevä laatikkopisto, jolta Q tuli ulis juuri siellä missä sitä osasin odottaakin! Taas vaudissa risteilytys oikealle, jonne Q eteni suoraan ja syvälle, mutta teki sen ( tähän väliin painokelvoton sana) silmukan väärään suuntaan. Jep,siis juurikin kuten arvelin! Otin sen samasta kohtaa uuteen lähetykseen. Q meni taas suoraan ja syvälle, pysähtyi siellä maakuopan kohdalla ja katsahti sieltä minuun. Raksuttaa raksuttaa pikkuotuksen aivoissa... Ja osasi ratkaista oikein, eli lähti kääntymään haluttuun suuntaan. Siitä ylenpalttista ohjaajan "Supeeeeerrrrr"-kiljuntaa ja samalla hätistän Jaria että mee jo, nyt juoksuun! Ressulle osui sitten ihan ylihankala kohta, kallioseinämää ylös piti punnertaa. Ja vähän takaviistoon jäi, mutta taidan kokeilla tätä vielä uudelleen. Hulinassa unohtui ilmaisukin. Mutta toisaalta,mitäs siitä, saipahan Q palkan juurikin sitten siitä kääntymisestä eikä mistään muusta. Ensimmäinen koeilmokin haun voittajaluikkaan lnlähtenyt,tästä se panikointi ja uusien virheiden kehittely siis alkaa! Tulkoon kesä:-D

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jep, niin on :-)
      Sillä mähän huomasin yhtäkkiä, että sen lisäksi, että jäävät tehdään juoksusta ( mitä oon treenannut), niin oon unohtanut treenata paikkamakuun siten että poistun piiloon.
      No kyllä tässä kerkee:-D

      Poista
  2. Hiemanko siistiä! Mäkin saan jännätä teidän puolesta. Ihan mielettömän upeaa, että olette Qn kanssa jo voittajassa! Ties mihin kerkeette kesänloppuun mennessä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa no just nyt tuntuu ettei ever edetä yhtään mihinkään kun kaikki on vielä ihan levällään :-D
      Mutta kiitos tsempityksestä!

      Poista