Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 6. syyskuuta 2011

Provokaatiota

Tänään SPLn kentällä. Ja taas vein Qn kiusaksi telineeseen kaikki kolme noutokapulaa:Suunnitelmissa oli ottaa hallittu kentälle tulo, jäävät, sieltä siirtymä noutokapulatelineelle ja noudot. Qlle olin laittanut kauko-ohjattavan sitruunapannan kaulaan. Jo kentälle tulossa Q äkkäsi kyllä että sillä on sitruunapanta eli ei suostunut haukutukseen vireennostossa.Mun mielestä se panta suihkii vain sillä kauko-ohjauksella, mutta tässä kohtaa oli musta reilua etten siltä haukkua vaatinutkaan. Siitä "ilmoittautumiseen" , suht ok, mutta on se paremmassakin mielentilassa ollut. Ja kun sitten odottelin aikani, niin meni ansaan ja yritti mennä varastamaan kapulan.Karjaisin ei, mutta kun ei kerran uskonut niin latasin sitä sitruunaa.Qlle ylläripylläri, ihan oikein! Joten jätti telineen rauhaan ja palasi luokseni. Jäävät hyvin, ja palkkasin heti kun oli suorittanut asennon. Sieltä hallinnassa kapulatelineelle.Vähän ennen telinettä yritti väistää, mutta en antanut, eli sanallisella tiukalla muistutuksella ja uudelleen.Nyt hyvin, istui kauniisti ja siirryimme noudon heittopaikalle. Odotti lupaa, lähti laukalla , otti kapulan hyvin mutta äskeinen konflikti näkyi ja metriä ennen kieppasi karkuun sen kapulan kanssa. Ja sitruunaa ja sitruunaa, vähänkö mulla oli hermo piukalla, Q juoksi sen kapulan kanssa takapellolle minne sylkäsi sen. Mä haen koiran ja sen kapulan.Qllekin valkenee vähitellen, että toi on nyt vissiin tosissaan. Nouto uusiksi, ja Q odottaa lupaa kauniisti, ottaa kapulan ja menee sen kanssa maaten. Ok ,ylimenovaihe, hyvä vaan että vähän epävarmuuttakin ilmenee..Teen selväksi että ei vetele, kapulan on tultava mulle, ja kun tuo sitä niin vapautus narupallolle. Myös narupallolla sai leikkiä hetken vapaasti , mutta kun kutsuin että nyt jo tännepäin, eikä tullut niin taas pamahti sitruunaa.Siinä kohtaa Q sylkäsi pallon ja oli vähän happamana.Otin pallon ja Qn luokseni, heitin uudelleen ja nyt toi mukisematta mulle.Leikittiin tovi, annoin välillä pitää ja kun kutsuin niin tuli. Loppuun otimme vielä hallitut siirtymät telineelle, ja otimme noudot sekä tasamaalla että A-esteellä , ja sekä kiloisella että 650 g.lla ja vielä juuttikeskiökapulalla.Osasta palkkasin heti kun näin että on todella tulossa laukalla mun luokse ja osasta vasta luovutuksesta. Saa nähdä mitä se ensi kerralla tottiskentällä meinaa.. On luultavaa, että kyllä tämä nykyinen mustavalkoisuus hetken laskee virettä ja halukkuutta, mutta onneksi se ei kuitenkaan ole pehmeä, eli kyllä siitä taas yli päästään. Näin uskon. Ainakin tänäänkin palautui ja teki lopulta töitä niin kuin pitää, kun huomasi että on pakko.Ja vaikutti myös ihan tyytyväiseltä lopussa, eli palkkautui narupallostaan.

3 kommenttia:

  1. Kuukkis on kokenut "järkytyksen", kun ei olekaan saanut hillua ;-) Tuskin se kauaa matalaa virettä pitää, kun huomaa, että lystiä piisaa, kun vaan kuuntelee mitä Ninalla on asiaa. Hyvä te!

    Ootteko muuten tähtäämässä Raision hakukokeeseen? Eikös se ole siellä teiän treenimaisemissa?

    VastaaPoista
  2. Joo olin aikeissa mennä tuohon kokeeseen, mutta kun ei edelleenkään ole luottoa Kuukkikseen riittävästi.
    Kyllähän se muuten kisavalmis taitaa olla, toki jotain pikkusäätöjä vielä pitää hioa..
    Ootko sä Jenni harkinnut, koska oisit menossa seuraavaksi sinne Johannalle? Mulla nyt sormet vähä syyhyäis päästä sinne syksyllä muutaman kerran.
    Koska nyt toi hallinta on viimeistään väännettävä, vaikka mikä olisi!
    Qlla on nyt tiukka kuri kotonakin.. :-) vähän sillä nyt mietintämyssy taitaa aktivoitua.

    VastaaPoista
  3. Ollaan menossa tänään. Ilmoitan sinulle illalla koska sitten seuraavan kerran ollaan menossa. Ensiviikolla,jos vaan Johannalle sopii.

    VastaaPoista