Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tottista halliryhmän kanssa ma 29.3

Jee vihdoista viimein pääsimme Qn kanssa taas treenaamaan tottista, ja ai kun oli ihanaa!
Aluksi otin seuraamista, mutta nyt melko pitkän pätkän.Eli ideana,että Jonna käskytti kuten toko-kokeessakin, mutta itse tein sitten omat kuviot, en välttämättä tehnyt juuri sitä mitä Jonna kehotti.Oli muuten varmaan eka kerta kun moista Qlle edes tehtiin, olen ihan unohtanut tämmöisen aika basic-jutunkin näköjään. Joten Qlla kyllä pää kääntyi aina kun Jonna sanoi "käsky" tms.Kuitenkin se ilahduttavasti heti kuitenkin itse palautti kontaktin, ja valitsi mun kanssa tekemisen ,eikä edes loppupätkällä tainnut mennä vipuun Jonnan käskyttämisestä.Nyt en siis lainkaan välipalkannut, vaan vasta koko liikkeen jälkeen se sai narupallonsa.Seuraaminen oli TOSI tiivis, ja rehellisesti myönnettynä se painoi ,sekä jossain kohtaa myös inan verran poikitti.Kontakti oli kuitenkin hyvä, ja sen tekeminen niin voimakasta ja sillä oli niin suuri palo siihen seuraamiseen, että en edes ollut pahoillani pikku kauneusvirheistä.Ei puhettakaan mistään taakse valumisesta tms. Juoksuosuus hyvä, samoin käännökset.Lopun perusasento oli vähän hakusessa, pyrki eteen.Haki kuitenkin itsenäisesti paikkansa, ja vasta sitten sai palkan koko hommasta.Olin aikas happy jo tässä vaiheessa, on se hirveästi edistynyt, kyllä sen kanssa voi kai harkita jo kesällä tokokisaan menoa..??
Kahden kilon kapulalla otin noudon palautusta, ja sekin oli huippuhyvä! Laukalla koko matkan, luovutus suora ja tiivis, piti kapulaa kauniisti mälväämättä, ja siitä vapautus patukalle(jonka siis pudotin leuan alta).
Liikkeestä maahanmenoja myös otin , ja yhden jopa koko liikkeenä, joka meni hyvin, eli pysyi suorassa ,ja hyvin antoi mun tulla rauhassa vierelle, ja "sivulle" käskyllä nousi ylös, ja vasta tästä palkka.Sitten vielä muutamia pelkkiä maahanmenoja.Näissä näköjään ei kantsi ottaa paljon toistoja, sitten rupeaa mielenkiinto hiipumaan, nyt se löysi jonkun hajun kentästä..Sain sen kuitenkin vielä oikeaan moodiin, ja parin nopean toiston jälkeen otettiin enää luoksetuloa.
Eka oli jälleen koko liike toko-alosta, tosi hyvä, ei mitään korjattavaa (paitsi itselläni oli kyllä vähän turhan"sotilaalliset" käskyt, pienempikin äänenvolyymi riittänee..) Ja sitten vielä avustettu vauhtiluoksetulo.Q välillä autoon.
Toka kiekalla otin paikkamakuuta , vierellä Hero ja siitä seuraavana Reetu.Olin kyllä itse ihan lähellä, ja palkkasin myös pienesti jo maahanputoamisesta.Q pysyi hyvin, vaikka olin välillä myös selin.Selvää edistymistä siis myös tässä.Seuraavaksi voisin ottaa etäisyyttä lisää, mutta aika voisi olla lyhyempi.
Nyt siis vaan täytyy reippaasti lähteä viemään Qta eteenpäin, aika koota jo niitä liikkeitä kokonaisiksi, vaikka sitten välillä taas pilkkoisikin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti