Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Haku 1.4 , Huvilintu

Tuomarille ilmoittautuminen alkuun, tämä hyvin.
Aloitus vasemmalta. Suora pisto, haukku alkoi heti. Oli korrektisti maalimiehellä ja tuli suosiolla viereeni, kun tuomari kehoitti 'koira hallintaan'. Laskin ,että Q sai haukkua vähän yli 40 haukkua. Ilmaisukin oli suht hyvä, ei ollut taukoja juurikaan. Palkkasin itse Q n kun se tuli hallintaan piilolla.Kuljetuksessa Q yritti keulia jonkin verran ja tulin käskyttäneeksi sitä vähän ärtyisämmin. Stina kehoitti mua kokeilemaan samaa rauhallisempaa tyyliä, jolla se kulki mun kanssa ilmoittautumiseen. Ja kappas , toisinaan se on pienestä kiinni tosiaan. Kun mun oma käytökseni oli rauhallisen jämäkkä mutta ystävällinen , kulki Q huomattavan paljon paremmin hallinnassa :-)
Kakkoslähetys oli oikealle puolelle tyhjä. Se oli hieno!! Lähti suoraan ja syvälle ja tuli ulos sieltä mistä olin laskenutkin! Hieno laatikkopisto, ihan täydellinen. Ja mahtavaa ,että juuri siellä oikealla puolella se onnistui, kun pitkäänhän meillä oli ongelmia ,Q kun niin mielellään sillä puolen teki silmukan taaksepäin.
Qn palatessa tyhjältä heitin sen yliheittona vasemmalle. Sekin oli suora ja kaikin puolin onnistunut pisto . Siellä Anu sai palkata vapaasti oman harkinnan mukaan. N 20 Q haukkui siellä.
Tänään oli kyllä hyvä treeni! Loistavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti