Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 29. tammikuuta 2011

Tottis Helin ja Soilen kanssa

Eka kierros oli musta surkea vähän kaikin tavoin.Siinä peilin edessä oikeassa reunassa oli joku yli kaiken kiinnostava haju, ja muutenkin piti keekoilla sitä peiliä ja toisia koiria.
Otin vissiin kontaktia ja pätkää seuraamista, lähinnä pyysin muita katsomaan hidastanko itse liikaa pysähdyksessä.Kuulemma en, mutta Q saisi kyllä istua inasen napakammin.Joka tapauksessa aika sössimistä koko setti ja taisin siinä sille hikeentyäkin..
Seuraava kierros olikin sitten jo huomattavasti sujuvampi.Helikin kysyi miten se nyt voi olla noin paljon parempi??Mutta tää on just se Kuukkiksen juttu, eli sen pitää ensin saada häröiltyä ylimääräiset höyryt, ja sitten se vasta rupeaa hommiin.Joten kun joskus menen kisoihin, mun täytynee ottaa sen kanssa yksi koekaavio just ennen, antaa sen palloilla ihmettelemässä aikansa, ja vasta sitten mennä suoritusvuoroon.Aikaisia herätyksiä luvassa siis :-)
Uudelleen seuraamista, ja myös henkilöryhmä.Mun mielestä ne oli ihan hyvät, ja kiertäminen oikeaan myös tarpeeksi tiivis.Kiersin pariin kertaan, vire säilyi, siitä palkka.
Sitten täyskäännöksiä.Ekalla Q kaatui seljälleen.En oikein käsitä mitä siinä tapahtui?? Olisiko vaan sitten tassut liukuneet alta, jos se yritti liian tiivistä käännöstä?? Joka tapauksessa seuraava oli hyvä.Ja koska aina hinkkaan liikaa, niin vielä yksi, joka ei ollut yhtä hyvä kuin edellinen..ok kuitenkin.Ja niin sitten vielä piti ottaa yksi, se oli taas oikeasti hyvä.
Olisko ollut noiden täykkäreiden jälkeen ,kun halusin uudelleen ottaa seuruutuksen kohti peiliä ja käännös vasempaan siinä hajuläntin kohdalla, kun niin kismitti se ekan kierroksen juttu.Nyt Q oli oikein hollilla, ja piti kontaktia just eikä melkein.Myös seuruutus aivan Killin ja Rikin vierestä, se meni myös hyvin.Ja tauolle.
Rikin treenikiepillä otatin Kuuralla paikkamakuun.Ensin Riki otti hölöryhmää, jossa tietty tarvittiin mua, ja Q nousi istumaan.Kävin laittamassa sen uusiksi maahan, ja sitten pysyi hyvin.Ilahduttavaa ,että vaikka Riki huseerasi tosi lähellä, ja sitä palkattiin reippaasti patukalla, ei Q ollut levoton.Kissanruokaa palkaksi, aika oli ehkä n 4 minuuttia.
Loppuun otin noutoa ja luoksetuloa.Törmää vähän, mutta tulee suoraan.Soilen kapula oli taas kapeampi , ja Q otti sen liian taakse, joten kapula pyöri hetken suussa.Kun se rauhoitti otteen , palkka.Perään iskunoutoa, ote oli parempi.
Voi olla että treenattiin muutakin, mutta en nyt muista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti