Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 14. syyskuuta 2010

Ma 13.9 Liedossa hallilla

Olin jo päättänyt, ettei me mennä tokotreeniin, kun olimme joka tapauksessa myöhässä (piti käydä ostamassa reppanalle lapselleni uusi sadetakki, kun iltäpäiväkerhossa annettiin äidille sapiskaa kun lapsi oli litimärkä).
Muutin kuitenkin vielä mieleni, ja huristimme paikalle vain 10 minuuttia myöhässä:-)
Johtuen varmaan omasta sekopäisestä olotilasta, oli Q myös aika kierroksilla.
Viereisellä kentällä oli agitreenit täydessä vauhdissa, ja onneksi vasta jälkeenpäin huomasin ,että sieltä puuttui erottava väliseinä loppupäästä kokonaan ja keskivaiheillakin oli aukkoja.Q olisi vallan suoraan päässyt kirmaamaan agiliitäjien iloksi ja kummastukseksi toiselle puolelle.Vaan onneksi se ei tosiaankaan yhtään ottanut häiriötä sieltä.
Muuten kyllä aluksi oli vähän kontaktin tippumista, mutta omalla puolellakin oli uusia ihmisiä ja koiria jne, ja tosiaan hallitreeniä ei oo ollut puoleen vuoteen.
Alkajaisiksi otin pätkän seuraamista ja siitä henkilöryhmään, se ryhmäosuus vallankin oli erittäin erittäin hieno; tiukka kontakti ja tosi tiivis myös kääntyminen oikeaan, pyörähtelin siinä muistaakseni neljä kiemuraa ja sitten palkka.Oikein yes!
Sitten piti ottaa liikkeestä istumisia, mutta ne nyt jotenkin vääntyivät makuuksi.Kai se on niin , että sitä saa mitä vahvistaa, ja nyt on tosi ahkeraan kotona treenattu liikkeestä maahantippumisia, niin niitähän se sitten esitteli:-) Suosiolla otin ihan oikeita maahanmenojakin, jos se vaikka valmistelevista vihjeistä muistaisi taas, että ai niin toi juttu oli maate ja tää juttu ois istu..mutta ei! No tein sitten käsiavusteisesti ja ne onnistui.Tokohyppyä otettiin , mutta ainakin kerran kiersi.Eli aina vaan apparin kanssa hyppyjä, en yhtään halua vahvistaa kiertämisen mahdollisuutta. sitten vielä seuraamista niin että liikeenohjaaja antoi kaikenlaisia hämykäskyjä ja me mentiin kuitenkin omaa tahtiamme, ei reagoinut liikkuriin mitenkään, tässä se on edistynyt ihan hirveästi.Itse seuraamisessa se joissain kohdin poikitti, mutta aika kivaa menoa kuitenkin, ja käännökset oli hyviä, juoksu alussa pomppivaa, mutta sekin parani loppua kohden.
Ja lopuksi luoksetulo, se oli nopea ja suora, ei törmännyt pahasti, eli palkka ja autoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti