Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Tottista & esineitä

Maanantai-illalla :Liedossa tottistelemassa Ulla-Maijan kanssa.Sujui hyvin.Nyt Q piti aktiivisesti kontaktia koko ajan, vaikka agiliitäjät oli ihan vieressä.Seuraamista, ja siinä erityisesti käännöksiä, ne oli hyvät, ja niistä palkka.Pitää muistaa piakkoin ruveta palkkaamaan kun pysähdyksissä istuu, se on vallan unohtunut ( ja niinpä se ei myöskään yleensä istu..).
Seuraavaksi Q teki jäävistä liikkeestä istumisia, niin että Ulla-Maija naksautti Qlle heti kun pylly osui maahan. Intensiivihinkkaus on näemmä purrut hyvin, lamppu on syttynyt ja Q tarjoaa istumista luotettavasti, ja Kuulemma ihan nopeasti(itse en tietty sitä näe), eikä myöskään enää kummastele mun liikkumistani eteenpäin.Eli jee, ne sujui myös hyvin.Luoksetulo, toko-aloliikkeenä ja liikkeenohjaajan käskytyksellä, hyvin sekin!Tosin en taaskaan ottanut sivulle siirtymistä, vaan palkkasin edestä, pitää treenata tätäkin vaihtelevasti.Nyt mä oon vaan niin fiiliksissä aina kun luoksetulon asento on virheetön, että mun on ihan "pakko" päästä palkkaamaan jo siitä:-)
Ja niin otettiinhan me paikkamakuukin ennen luoksetuloa, sekin siis sujui with no problem, vaikka edelleen ne agityypit hillui siellä Qn selän takana.
Tiistaiaamulle olimme sopineet tärskyt Krissen ja Lotan kanssa Tuorlaan.Tosi kiva päästä ihan "luvan kanssa" treenaamaan muiden kentälle, aina varsin hyödyllistä vaihtaa maisemaa.
Ja täytyy sanoa, että Q oli kyllä sielläkin vallan pätevä!Toivottavasti tämä hyvä asenne olisi jotain pysyvää?? Seuraaminen oli halukasta ja tiivistä.Narupalkalla palkkasin taas käännöksistä ja pidemmistä suorista, ja tietty taas unohdin treenata pysähdyksiä seuraamisessa! No ensi kerralla.. Liikkeestä istumisia otin taas kaksi, ja Krisse sai naksauttaa, nekin sujui oikein hyvin.Aika nopeasti kyllä palasin Qn luokse palkkaamaan, voisi ensi kerralla edestä sen koko 30 askelta. Luoksetulo ja eteenmeno treenattiin myös.Nekin ok.
Kentän viereiseen metsikköön tempaistiin esinekaistale, ja ekalla lähetyksellä esine oli melko lähellä.Q juoksi innolla tietysti syvemmälle, kaarsi jo alueen ulkokautta takasin, mutta palasi itsenäisesti etsimään, nokka oli auki ja löysi hyvin.Nyt ei lällättänyt minnekään, mutta seisoi hetken esine suussaan pohtimassa (?), ratkaisi hyvin ,eli tuli suoraan ja palkaksi leikkiä plus puolet kissanruokapurkista.
Vielä toinen esine, nyt syvälle, ja sinne en kyllä nähnyt.Irtosi hyvin, mutta tuli takaisin ilman esinettä.Luulen että se oli ehkä ottanut sen , mutta pudottanut kun haisi Lotalle(olin käyttänyt sitä meinaan Lotan suussa).
Joka tapauksessa, lähetin Kuuran uudelleen , ja sitten se tulikin pikapikaa suorinta tietä sen esineen kanssa.
Ensi kerralla tarttee talloa sillä tavalla, että näen sinne perälle asti,mitä se hommaa.
Lopuksi koirat sai vielä kirmata yhdessä , ja Qn mielestä Lotta oli aika superihqu!
Illalla vielä pitäisi mennä Bh-treeneihin, toivotaan ettei Q ole ihan lahna, aika hyvin se sai siellä helteisellä pellolla painaa..
Kiitos treeniseurasta Lottis ja Krisse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti